Διαγραφή των μηνυμάτων στο Messenger ακόμη κι αν έχουν σταλεί

2 comments Tech_no_logic_blog

Το Facebook είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι σκοπεύει να κάνει σύντομα διαθέσιμη την επιλογή «unsend» στα μηνύματα του Messenger. Η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνουν την αποστολή των μηνυμάτων τους, ακόμη κι αν έχουν σταλεί.

Έξι μήνες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, διέρρευσαν εικόνες από τις δοκιμές. Έτσι, επιβεβαιώνονται οι φήμες.

unsend

 

Όταν ο αποστολέας του μηνύματος επιλέξει τη λειτουργία «διόρθωση» στα μηνύματα της συνομιλίας, θα εμφανίζεται η επιλογή του «Unsend Message», πάνω από το «Delete Message».
Με την επιλογή του unsend, θα εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο, που θα ζητάει την επιβεβαίωση της επιλογής.

Η επιλογή αναίρεσης της αποστολής μηνύματος στο Messenger θα έχει ένα χρονικό περιθώριο περίπου 30 δευτερόλεπτα απ’ τη στιγμή που το έχει σταλθεί.

Δεν έχει επισημοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία της δοκιμής και πότε θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες. Προς το παρόν, η λειτουργία δεν διαγράφει το μήνυμα από τα εισερχόμενα του παραλήπτη.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι η επιλογή unsend θα εφαρμοστεί στο μέλλον, χωρίς να διευκρινίζει την ακριβή ημερομηνία.

«Αν και δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε σήμερα, έχουμε ήδη επιβεβαιώσει ότι σκοπεύουμε να σχεδιάσουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και αυτό εξακολουθεί να ισχύει», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

ΠΗΓΗ

(9 votes)

2 comments

  • anastasis
    anastasis Monday, 15 October 2018 22:40 Comment Link Report

    Εμένα το δείχνει εδω και μερικές ημέρες

  • kiki
    kiki Monday, 15 October 2018 22:33 Comment Link Report

    Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει

Αφήστε μας το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.